fredag 4 maj 2012

RELEASEPARTY
Foto från Kalasgott.com
Nu har jag varit på mitt allra första releaseparty, så nu vet jag hur man för sig på sådana tillställningar... 


Det var roligt att få vara med och fira med Jennie Benjaminsson, både för hennes kokbok skull och för hennes framgång hittills. Tänk att vara 20 år och redan kommit ut med en kokbok. Förlaget Natur & Kultur berättade att Jennie var den yngsta av deras kokboksförfattare. 


Jennie stod själv i dörren, till Palmhuset i Trädgårdsföreningen i Göteborg, och hälsade alla välkomna. Lite kul var att hon kände igen mig, och att hon hade varit inne på min blogg några gånger. Sedan fick vi plocka lite mat. Hon hade gjort 3 olika rätter från sin kokbok, Smördegspizza, Steak sandwich och The ultimate cheesecake. Smaskens alltihop! För att svalka oss fick vi Flädermojito med jordgubbar. dfet behövdes, så varmt som det var igår. I palmhuset var det dessutom några grader varmare än utomhus. Drinken hade jag lätt druckit många fler av.
Besökarna var en blandning av, vad jag tror var, vänner, familj och andra lyckligt lottade (läs Malin Kårdahl)


När vi ätit upp och minglat lite, var det dags för goodiebags. Ja, ni hör ju hur bra det låter i munnen. GOODIEBAG! Två olika goodiebags dessutom. 


I plastkassen från Pip Studio och i den svarta påsen, fanns kaffebönor, espressokopp, sill från Klädesholmen, en liten fin glasflaska, fin olivolja smaksatt med vit tryffel, Elle-mattidning, fin disktrasa, rabattkuponger och en flaska Coca cola. Kan ha glömt något. Förutom allt fint som fanns i goodiebagen, hade jag turen att vinna en utlottning. Jag vann en stekpanna från OBH Nordica. Turgumma nr 1 alltså! 
Nu är det helg igen, lätt att vänja sig vid korta veckor. Nästa vecka är hel, sedan kommer en tredagars vecka till. Efter det är det inte mycket kvar av terminen. Snart sommarlov, men vi tar en sak i taget, alltså helgen först.


Ha en underbar helg!
Pöss Malin

8 kommentarer:

 1. Men åh så härligt party!!! Jag älskar Google bags. Denna lät ju helt otroligt bra! Grattis till vinsten också. Stekpannor kan man väl inte ha för många? Kram!

  SvaraRadera
 2. Roligt för dig att få ta del av en sådan fin tillställning! Och grattis till vinsten! Ha en fin helg, kram!

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart party och vilken goodiebag gahhhh : ) vill ha ; ) kram Sofia grattis till vinsten

  SvaraRadera
 4. Inte fy skam det där inte, presenter, vinster, god mat och drink - vad mer kan man begära?

  SvaraRadera
 5. Gus vad kul! jag blir lite avis:)

  SvaraRadera
 6. Jättekul att läsa om allt!
  Och ett tack för besöket i vår blogg!!

  SvaraRadera
 7. Låter som ett grymt bra releaseparty minsann :) Grattis till den fina vinsten och precis... vem säger nej till härliga goodie bags? Önskar dig en fortsatt fin helg, kram!

  SvaraRadera
 8. Åhh, hade du turen med dig på utlottningen också - grattis, vad roligt! :-) Det var jättekul att träffa dig! kram

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.