söndag 11 maj 2014

MIN STOCKHOLMSHELG


För ett år sedan var jag på ett bloggevent i Göteborg. Jag hade då turen att vinna en weekend i en svit på Radisson Blu Strand i Stockholm. Förra helgen var alltså tiden inne att växla in vinsten och hela familjen fick följa med. 

När vi steg in i rummet gick det ett sus mellan oss. 52 kvadratmeter lyx. Har inte bott i ett så stort hotellrum innan, eller det var ju faktiskt 2 rum och en stor hall. Två tv-apparater fanns i sviten. Det var en hörnsvit på tredje våningen med utsikt över Nybroviken.

Med ett så fint rum måste man ju tillbringa lite tid på rummet. Vi bestämde oss därför att köpa med oss mat från Hötorgshallen och ta fredagsmys på rummet, förlåt i sviten menar jag så klart.

Jag verkligen älskar saluhallar. Att få gå runt och sniffa på allt gott och provsmaka så klart. Ett glas vin fanns det också tid för, så klart, det var ju fredag.
Frukosten på hotellet var riktigt bra. Då är det extra roligt när man har har två nätter och också två frukostar. Jag och Lars hade bestämt att barnen fick välja vad de ville på frukostbuffén. Behöver jag säga att Ludvig bara valde sötsaker... Lars var lite sugen på en Bloody Mary, men när jag berättade att den nog var Virgin, så skippade han den.

Vår helg var riktigt härlig. Vi stressade inte och hade egentligen inga måsten. Jo, vi skulle träffa min bror och hans familj på lördagskvällen, men det var bara mysigt. Lite bebismys mår man bra av. 

Mat blev det endel också så klart. Frozen Yogurt köpte vi inne på Gallerian, gott. Hamburgerlunch på Burger Bistro, supergott! 

Vi turistade lite i storstaden också, det blev en båtfärd och promenad i Gamla stan, sådant som hör till en Stockholmshelg. Barnen tyckte dessutom att tunnelbaneåkande och rulltrappeåkande var spännande. För att inte tala om rullbanden, vilka även jag uppskattade. 
Nu blir det till att spara pengar, för inte kan väl jag tänka mig bo i ett mindre rum än vår svit i framtiden. Ribben är satt, och det högt!    

//Malin


8 kommentarer:

 1. Ni ser ut att ha haft det riktigt lyxigt! Kram

  SvaraRadera
 2. Oh yes, noe we're talking! Helt i vår stil:) Frukosten ser riktigt fin ut, en sån står man sig på länge.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Du är en rikttig turgumma, Malin! Så lyxigt att bo i svit en hel helg! Det är dig/er väl förunnat! Kram

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt besök här i min hemstad :-) Måste nog turista lite själv inser jag. Lätt att glömma bort det man har runt knuten. Härligt väder prickade ni in också :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilket rum! Nästan som det på Ocean ;) Weekends är så himla härligt, kunna koppla bort vardagen helt bara på några dagar :)

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt! Och vilken utsikt! Och vilken svit! Jösses!

  SvaraRadera
 7. Helt sanslöst vilken hotellvistelse du vann! Verkar blivit en grym helg med familjen.

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.