söndag 5 februari 2012

LEVANDE SURDEGSKULTUR


Min underbara kollega Ann-Britt gav mig en påse levande surdegskultur i veckan, spännande! I dag rörde jag ihop detta och i slutändan hoppas jag kunna baka massa gott bröd. Det första jag har siktat in mig på är små tekakor. Ann-Britt hade en hel pärm med bröd som passade till ändamålet. 




Så nu ligger min lilla deg och kulturerar sig, i morgon kväll ska det bakas tekakor.


Ps. Tack Annica för den uppimpade headern <3

2 kommentarer:

  1. På söder i Stockholm finns ett surdegshotell! Där kan man lämna sin deg för tillsyn om man åker bort ett tag. Superrolig idé tycker jag. Surdegsbröd är det bästa brödet! Lycka till med baket, duktiga du! Kram!

    SvaraRadera
  2. Spännande! Jag följer dig i detta, ska själv börja med surdeg från grunden snart är tanken...

    Snygg header du fått wow! Kan Annica hjälpa mig månne tro? ;) Kram!

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.