Har ni inte testat den här pajen, så måste ni absolut göra det. Den är beroendeframkallande och blir det mot förmodan något över, är den om möjligt ännu godare dagen efter.
Ingredienser
1 burk kondenserad mjölk
200 g digestivekex (ca 13 st)
100 g smält smör
3 bananer
3 dl grädde
Koka den oöppnade burken kondenserad mjölk (utan etikett) i en kastrull i ca 3 timmar. Viktigt att burken är täckt med vatten hela tiden. Låt burken svalna innan den öppnas.
Mixa kex med smält smör och tryck ut blandningen i en pajform. Ställ i kylen tills burken med kondenserad avsvalnat. Öppna burken och bred ut innehållet i pajformen. Det blir som en lite tjockare kolasås. Skiva bananer och placera ut ovanpå kolasåsen. Sedan ska vispad grädden fördelas på bananerna. Sikta till sist lite kakao eller oboy på toppen.
Vansinnigt gott det här!
Oooo låter smarrigt. Jag hade planerat att göra en kladdkaka imorgon men kanske jag ha denna som födelsedags tårta i stället :)
SvaraRaderaAlltså du, jag vågar inte göra den här pajen, den verkar så FASANSFULLT god att jag kanske aldrig kommer baka någonting annat efter den ;) MUMS!
SvaraRaderaJa, den är verkligen väldigt smarrig. Helt klart värt att testas!
SvaraRaderaHade tänkt göra den här till i kväll, men har inte tid kom jag på...
SvaraRaderaLeila kallar den Banana Cream Pie i One More Slice och så finns den på Recept.nu under annat namn. "Katten"-nånting tror jag.
Kärt barn har många namn!
Goooood är den i alla fall, vad den än heter!
Pöss!
Oh, det är en av mina (och hela familjens) favoritpajer! Sött så att det förslår men fy så gott.
SvaraRaderaI like the helpful information you provide in
SvaraRaderayour articles. I will bookmark your weblog and check
again here frequently. I am quite sure I'll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!
Also visit my webpage :: best pecan pie recipe