Coleslaw
1/2 färskt vitkålshuvud
3 morötter (små)
2 dl Hellmanns Majonnäs
4 msk créme fraiche
2 msk maltvinäger
1 msk fransk senap
1/2-1 msk socker
flingsalt & svartpeppar
Skala och riv morötterna grovt och strimla vitkålen fint. Blanda samman ingredienserna till såsen och vänd ner vitkålen och morötterna. Smaka av med salt och svartpeppar.
Man kan ju inte enbart äta coleslaw, så vi grillade även lite tunna revbensspjäll köpta hos Gårdsbutik Thuresson. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Såsen, som är smaksatt med kanadensisk lönnsirap och ingefära, säljer jag i min butik Annies Stuga. Alla såserna från Red Maple sauces är riktigt bra och vi använder dem väldigt ofta. Finns både teriyakisåser och bbq-såser.
Ser kanske lite väl bränt ut, men det var den faktiskt inte, bara härligt krispigt!
Ps, i morgon är det fredag igen...
//Malin
Synd att jag bor så långt ifrån annars hade jag kommit direkt :)
SvaraRaderaHärlig avslappnad grillstil Lars han har där i bakgrunden!
SvaraRaderaTunna revbensspjäll... fasen så jädra gott det är, sitta och gnaga ben är alla tiders:)
Kram på dej Malin!