lördag 23 april 2016

KRUSTADER MED SKINKFYLLNING SMAKSATT MED RIVEN CHEDDAR OCH DIJONSENAPRecept på snacks och tilltugg kan man aldrig ha för många, eller hur? Det är ju väldigt gott med något litet att stoppa i munnen innan man ska moffa på ordentligt. Krustader är smidigt tycker jag. Man kan välja om man vill bjuda på dem varma eller kalla som med den här röran. Min varma favorit är den med ädelost och någon slags sylt eller marmelad, gärna fikonmarmelad. Har ni inte testat så gör´t! Receptet på varma ädelostkrustader hittar ni HÄR

I torsdags kväll hade jag finbesök i min inredningsbutik 
Annies Stuga. Svärmor och hennes gäng kom hit som våravslutning på "syjuntan". Hm, kan tilläggas att de inte sytt på något sedan Berlinmuren föll. Hur som helst, så ville de gärna komma till mig på besök. Svärmor lockade med bubbel även för mig och som ni vet har jag svårt att hålla mig ifrån just den drycken. 

Jag bjöd damerna på lite snacks, de skulle efter besöket i stugan nämligen avsluta på den lokala pizzerian. 

Skinkkrustader med cheddar och dijon
100g Créme Bonjour gräslök
1 1/2 dl créme fraiche
5 skivor av rökt skinka
2 tsk Dijonsenap
1 msk Hellmanns Majonnäs
1 dl riven Kvibille Cheddar
flingsalt & svartpeppar

Vispa samman mjukost och créme fraiche. Tillsätt finstrimlad skinka, dijonsenap, majonnäs och riven cheddarost. Smaka av med flingsalt och svartpeppar. Vill man ha mer sting kan man tillsätta mer dijonsenap. 
Fyll krustaderna och toppa med små rullar av rökt skinka.

Campo Viejo - En god cava till ett bra pris!


Ha det gott!
//Malin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.