En av mina favoriter när det gäller bröd är det här vik-vila-brödet. Perfekt att baka en dag som nyårsafton när man ändå står i köket och grejer halva dagen, eller mer. Att servera det till bresaola, tapenad och röd pesto är en riktig höjdare.
Recepten hittar ni här.
Vridna vallmostänger passar utmärkt till fördrinken eller kanske till champagnen på tolvslaget. Receptet hittas här.
Smördeg kan också användas till småpizzor fyllda med mozarella och körsbärstomater. Vilket också passar till både fördrink och champagne. Receptet finner ni här.
Mitt näst sista förslag är chevréfyllda parmarullar med balsamicovinägrett. Jag är ingen jättefantast av chevré, men i den här rätten blir det alldeles lagom smak av osten.
Mitt sista uppslag är något väldigt enkelt och man behöver inga som helst matlagningskunskaper. Bara Sweetchilisås, philadelphiaost och nachoschips. Hur lätt som helst, inget recept behövs. Titta på bilden så förstår ni.
Med detta vill jag önska er en riktigt trevlig lördag och dessutom
Gott Nytt År
//Malin
Gott Nytt År hela familjen ! Med lyckönskningar om ett sjusärdeles fantastiskt 2013 !! Superenergiska fasta kramisar PLotta
SvaraRaderaGott nytt år:)
SvaraRaderaMånga goda tips! tack för det här året! Det har varit riktigt roligt att lära känna dig. Hoppas ditt 2013 blir ett fröjdefullt år:)Nu får jag det att låta som något farväl men det är ju fel. Mig blir du absolut inte av med;) KRAM
Gott Nytt År bästa finaste Malin!
SvaraRaderaKram Mariette
Gott nytt år till dig med! Kram!
SvaraRaderaGott nytt år rara Malin!
SvaraRaderaVa kul de va att träffa dej och få se din supermysiga butik häromdagen, I Will be back...
Parmarullarna lät riktigt mumsiga, kommer definitivt provas här hemma.
Stor kram till dej!
Mmm vad gott:)
SvaraRaderaKram från Victoria på www.victoriasprovkök.se
Oj, så mycket gott! Jag är svag för plockmat och älskar nog banne mig alla sorter.
SvaraRaderaGott nytt år Malin om vi inte ses innan. Kram.
Här kör vi på plockmat i morgon när det är lillenyårsafton, en av våra favoriter att smarra på:)
SvaraRaderaSista rätten med tacochipsen är ju smått genialisk, vilken kanonidé!
Vi skickar dej önskningar om ett gottigt slut och ett ännu gottigare nytt!
Bamsekramar!
Hjälp vad mycket gott! Jag skulle kunna nöja mig med att "bara" äta smårätter som en hel måltid. Den ena läckrare än den andra.
SvaraRaderaÖnskar dig gott slut och gott nytt år!
Kram Lotta
Jag ääälskar plockmat men nu är temat för vår nyår bestämt - italienskt. Så det får bli en annan gång, men jag blev gott sugen när jag såg dina tips! Ha ett riktigt bra avslut på det här året, fina Malin och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig! Stor kram!!!
SvaraRaderaGott Nytt År till dig med!
SvaraRadera/ Lena från make a head food