torsdag 8 november 2012

ANNIES STUGA BLIR PRECIS SOM JAG VILL


Jag hoppas och tror att det är en bra tid att öppna Annies Stuga nu innan jul. Butiken kommer att vara full av julklappstips och annat som gör julen lite mysigare. Butiken är full av ljus, både doftljus, vanliga ljus och ljuslyktor. 

Smycken har nu kommit upp i butiken. Fick hjälp av Evalott från Våga, med att få ordning på alla smycken som levererades i måndags. Nu sitter det en del smycken på smyckestavlan på väggen och andra ligger fint på våningsfatet på kassadisken. Sjalar i härliga färger och mönster finns det också. 

Jag fick även se och beställa från vårens kollektion, den första att se och beställa från den kollektionen till och med. Inte illa det! 

 

Passa nu på att skriva en önskelista till tomten med en massa fint från butiken. Ja, det funkar också att skriva en önskelista till mannen, kan faktiskt vara så att tomten har fullt upp med barnens önskelistor.Annies stuga kommer inte att ha webb-butik. Inte i starten i alla fall, längre fram kan det absolut vara så att vi ordnar det. Men ser ni något speciellt på bilderna från butiken som ni vill ha, så kan vi säkert lösa det. Men allra helst vill jag ju att ni kommer och hälsar på mig. Kan till och med lova att bjuda på en kopp kaffe eller te, kanske också en kaka.

Nu tar vi och njuter av den här torsdagen kära vänner!14 kommentarer:

 1. Härligt Malin! Jag hade gärna kommit och hälsat på, vem vet kanske någon dag! Kram

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Jag kommer, var så säker ;)! Ser jättetrevligt ut. Kul idéer att lägga smycken i våningsfat och att "rama in dem". Kommer att bli toppen, öppning närmar sig??

  SvaraRadera
 4. Ser väldigt lockande ut! Och kakan lockar ju lite extra....;)

  SvaraRadera
 5. Ja, när du frestar med kaffe och kaka så är det svårt att motstå:) Vi får väl se om vi tar oss en bilhyrning till våren och ger oss iväg på en liten Sverigeturné!

  SvaraRadera
 6. Så fint ni har fått det... jag har följt dig i flera dagar och suktat... Önskar jag kunde komma när ni har premiär, vill köpa allt! :)

  Kram fina fina!

  SvaraRadera
 7. Jättekul att läsa om din butik...och se fina bilder därifrån!

  Har du satt öppningsdatum nu då...

  Ang granen, mannen i huset säljer granar i Stockholm förstår du...Han har tom levererat till kronprinsessan..*hihi*....det tyckte förstås jag var spännande (mer än han tror jag!)

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 8. Så spännande!!! ser framemot öppning:)
  De blir jättefint ii butiken, men hur hinner du med allt?
  Fler timmar på dygnet???

  Kram

  SvaraRadera
 9. Gahhh så fint : ) heja heja heja kram imponerad Sofia

  SvaraRadera
 10. Så otroligt fint det blivit! Kan förstå att det var som julafton att öppna alla leveranser och packa upp. Inte undra på att du behövde ledigt från ditt andra jobb. Jag kommer jättegärna och shoppar när jag får vägarna förbi. Får nog dra med mig stora plånboken ;-)

  SvaraRadera
 11. åh va mysigt du har fixat till det,skulle gärna komma förbi om de var närmre mig :D

  SvaraRadera
 12. Grattis! Vad kul att du öppnat en butik! Jag ser att du har en massa fint som är helt i min stil:) Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 13. Himlans fina tapeter det där :)

  SvaraRadera
 14. Vad kul att se att du har Våga-smycken, de kommer från mina trakter i Hedemora. :) Kram J

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.