fredag 28 oktober 2011

NYTT I KÖKET



I går kväll var jag och min mamma på Gekås. Har inte varit där på väldigt länge, har liksom inte blivit av. Jag hade bestämt mig för att ta det lugnt med shoppandet... Ja, det gick väl så där. Det jag köpte var i alla fall bra saker, det mesta. 


Till exempel köpte jag de här fina hjärtformade skålarna, perfekta för en liten chokladmousse eller något annat sött. Tror jag betalade 8,90 kr styck för dem. Fanns större formar också, men de fick stå kvar på hyllan. 


Kokboken i bakgrunden fick jag som premie när jag tog en prenumeration på Amelia. Har bara strökikat i den, men där verkar finnas en hel del smarriga rätter.


I Andersson/Kårdahl-familjen i kväll blir det grillad Rostas från Thuressons. Köpte även en bearnaisesås där, som de precis gjort. Till detta blir det rostade rotfrukter och så klart ett glas rött, eller två. Vad ska ni äta i kväll? Jag vill gärna veta!


Jag har gjort hemmagjord GI-musli idag. Den kommer på bloggen under morgondagen, om inte det blir cupcakes gjorda för då går de före. 


Ha en underbar fredagskväll, för det tänker jag ha! Pöss på er!







2 kommentarer:

  1. Gillar de hjärtformade skålarna starkt! Sen att de var prisvärda är bara ett + ;) (smålänning som man e).

    GI-musli lät spännande, ser fram emot att läsa om det!

    Imorgon har vi 40+40 års fest så jag lagar mat för fullt till det! Kall italiensk buffé är tanken.

    Svar: japp, det är ketchupformar från nån snabbmatskedja! Går hur bra som helst att använda dem istället för vanliga formar ;) Kram!

    SvaraRadera
  2. De där skålarna skulle jag vilja ha, ÅÅH så fina! Härligt med ett sådant bra pris också! Får nog bli en tripp till GeKås snart hör jag ;)

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.