lördag 27 augusti 2011

FÖDELSEDAGSFIKAJag är barnsligt förtjust i födelsedagar, jag kan inte annat än erkänna det. Tycker om allt som har med födelsedagar att göra, både egna och andras. Älskar att planera vad som ska köpas in och bjudas på, att baka och laga maten som ska bjudas på. För att inte tala om paketen, älskar paket! Så klart att få, men också att ge. 


Men idag var det min dag att få paket. Det började tidigt på morgonen med saluterande utanför huset, i form av blixt och dunder. Ella kom därefter in med det första paketet för dagen, ett grönt nagellack. Sedan har det bara rullat på, underbart!


Jag har verkligen arbetat med kakbuffén den här gången. I flera dagar har jag bakat och fixat, och det blev gott! Börjar med att lägga ut en bild på alltihop, för att sedan lägga ut recepten efter hand. Det gäller att vara smart...


I kväll ska polisen i Falkenberg få smaka mina vaniljbullar. Svågern skulle i väg till jobbet och jag hade sju sockrade vaniljbullar över, hoppas de blir glada!2 kommentarer:

 1. Ser jättegott ut! Blir riktigt sugen på att själv ställa mig och baka tårtor och andra goda saker (trots att jag har stått i två timmar och bakat nu precis).
  Hoppas du har haft en bra dag!

  Kram My

  SvaraRadera
 2. Häppy börthdäj to jo!

  Pöss!

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.