Kyckling med dijonsenap & persillade
1 kg kycklingfilé
1/2 gul lök
100g champinjoner
3 vitlöksklyftor
2 msk persillade
1 msk dijonsenap
1 msk kycklingfond
1/2 msk soja
1 msk honung
1 dl vatten
2 dl grädde
Salta och peppra kycklingen och bryn i smör. Strö över persillade och tillsätt skivade champinjoner och finhackad lök. Fräs vidare tills svampen fått lite färg. Tillsätt dijonsenap, fond, soja och honung och pressa i vitlöken. Häll därefter på vatten. Blanda runt och låt puttra i ca. 5 minuter. Häll på grädden och låt det hela småputtra tills kycklingen är klar. Strö över lite persillade vid serveringen.
Jag serverade ugnsrostad delikatesspotatis till kycklingen. Jag valde ut de minsta potatisarna, som jag då slapp dela i hälften. Ringla över olivolja och klicka över två rejäla klickar smör. Salta och peppra potatisen och baka den därefter i ugnen på 220 grader tills den är knaprig utanpå och mjuk inuti.
Smaklig måltid!
//Malin
Tittar in och önskar dig ett fantastiskt 2019!
SvaraRaderaKram Jenny
Detsamma Jenny! <3
RaderaÖnskar dig ett riktigt bra 2019
SvaraRaderakram Milla
Detsamma till dig Milla! <3
SvaraRadera