onsdag 11 juni 2014

SNART ÄR DET MIDSOMMAR

Hade det funnits en blomma där man räknade ner och drog av bladen fram till semester så hade jag köpt en. Ni vet en sådan som fanns man var liten, en i plast där man bröt av dagar fram till studenten. Eller har jag drömt? Hjälp mig minnas snälla! 

I vilket fall som helst så är det nu bara 1 dag kvar på jobbet innan semester. I morgon har jag tagit ledigt eftersom Ella och Ludvig har skolavslutning. Ella slutar femman och ska sjunga solo i kyrkan. Vill jag ju inte missa så klart. Sedan är det mina elevers skolavslutning på fredag. 

På lördag är det sedan Falkenbergsdagen och min butik Annies Stuga ska ställa upp ett tält i stan och sälja lite smått och gott där. Detta är något helt nytt för oss och det ska bli så spännande. 

Något som är helt nytt för Falkenberg är att det på lördag även ska hållas en Pridefestival. Klart Falkenberg ska ha en sådan! Hoppas få se massor av regnbågsflaggor och ett färgglatt Pridetåg genom staden.  


Tidigt söndag morgon drar vi sedan till Rhodos. Japp, ska bli pretty nice faktiskt. Jag och Ella toklängtar lika mycket och tycker att dagarna före söndag är ganska så onödiga egentligen. 

Vi kommer alltså att vara iväg över midsommar. Tänkte därför redan nu tipsa er om tårtor och annat trevligt att baka till midsommarfirandet. Bra att vara ute i god tid tycker jag.








Sagolik sommartårta

Vi får väl se vad jag får att äta på midsommar. Tror i alla fall inte det blir vare sig svenska jordgubbar eller matjesill. Men vet ni, jag kommer klara mig alldeles utmärkt ändå...


Ps, Det kommer att bli lite tomt med inlägg den närmsta tiden. Bara så att ni vet alltså. Men håll ut, I`ll be back! 





//Malin



9 kommentarer:

  1. Önskar er en underbar resa! Nu får jag upp ett mine av nån sån där plastblomma men det är vagt och suddigt... Var det nåt vi hade när vi skulle sluta nian känns det som...

    Vet du nästa vecka så ska jag ha avslutning på årets stora tema på jobbet och då ska jag baka din tårta med barnen i smågrupper olika moment. Den med dumlefluffen och päronsmörkrämen och marsipan! vi har jobbat med fordon så att den blir dekorerad med bilar!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, nian måste det varit. Därför det är så luddigt minne, är ju ett tag sedan...
      Vad kul att ni ska baka "min tårta". Hoppas få se bilder!

      Kram kram

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. åhhhh ha det nu så underbart på Rhodos. Ja herregud vad det är mkt just nu phuuu! Heja Ella på avslutningen : ) kramar och trevlig resa♡♥ Sofia

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att Annies stuga är med på Falkenbergsdagen, lycka till! Önskar er en fin resa och midsommar. Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh Rhodos!!! Jag älskar Grekland. Ha en trevlig resa och glad midsommar!

    SvaraRadera
  5. Härligt med semester. Aldrig varit i Grekland men vi har bokat resa till kreta i september. Ska bli sååå gött!
    Jag vet vad du menar med nedräkningsblomman. Tror vi hade en kam eller nåt. Min har många taggar kvar. . Trevlig resa!!

    SvaraRadera
  6. Ha en riktigt skön semester:) Min blomma har många blad kvar känns det som innan det blir semester.
    Ha det gott

    SvaraRadera
  7. Vem vill inte byta majtessill mot värme och sol? Hoppas att ni har en alldeles underbar semester! Kramar till er alla!

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.