fredag 26 april 2013

KÖTTKROGEN I FISKEBYN - PREMIÄRÖPPNAS I DAG
I går var vi inbjudna till smygpremiär av den nya restaurangen i Glommen. Restaurangen är inte helt ny, men det är nu en ny ägare och nya kockar som driver restaurangen. Nytt namn och nytt koncept, Köttkrogen i fiskebyn. Ägaren Mattias Svensson driver också restaurangen Vin & Skafferi Hus 13 i Varberg. Kockarna som driver restaurangen är Lisa Karlsson, Kaj Handzic, Emelie Carlsson och Mikael Eliasson. 

Emelie & Lisa
Restaurangen ligger perfekt med havet som närmsta granne. Uteserveringen har bästa läget för att sitta och blicka ut över solnedgången på fina sommarkvällar. Skönt att kunna släppa ut barnen på gräset framför restaurangen också, har gjorts flera gånger under tidigare somrar. 

Hur lyxigt är det inte att få sätta sig ner och bli serverad mat och vin mitt i veckan, och gott var det.Köttet är lokalt och kommer från min favoritgårdsbutik Thuressons. Åt bland annat råbiff för första gången i mitt liv, nu avprickat från vuxenlistan.
Lite marängtårta efter maten satt fint.Även om restaurangen heter Köttkrogen i fiskebyn, så finns det även fisk på menyn om man känner för att äta det. Jag och Lars har bokat bord till nästa fredag. Barnen ska då på disco i samlingslokalen rakt över vägen, så det passar perfekt. Har siktet inställt på deras högrevsburgare med goda tillbehör, mmmm.En stormlykta från Annies stuga passade perfekt som inflyttningpresent.

Jag är fullt övertygad om att restaurangen kommer att bli en succé. Så har ni vägarna förbi Glommen så finns det nu två anledningar att stanna till, både min butik Annies Stuga och Köttkrogen i fiskebyn. Och detta på samma gata till och med. 

Restaurangen slår upp portarna i dag, och kommer att ha öppet helger och helgdagar det närmaste, för att senare ha öppet varje dag. Kolla in hemsidan för fullständiga öppettider. 


Ha en underbar fredagkväll
kära vänner!

//Malin

4 kommentarer:

 1. Men det var väl ett väldigt trevlig ställe, ser det ut som i alla fall! Så härligt att sitta ute och njuta en varm sommarkväll. Klart att en fiskeby behöver en köttrestaurang, omväxling förnöjer:)

  Ha en fin helg vännen,
  kramar

  SvaraRadera
 2. Mmm låter inte helt fel! och i Glommen också! ;-) Känns som man måste besöka denna metropol någon gång! Kram

  SvaraRadera
 3. Köttets lust!!! Härligt! Kram!

  SvaraRadera
 4. Så mysigt med en bra restaurang på nära håll! Lär väl bli några glas rosé där i sommar... ;-) Kram

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.