onsdag 28 november 2012

TÄVLING FÖR ATT SPRIDA ANNIES STUGA


Nu tänker jag anordna en liten tävling här på bloggen. Två flugor i en smäll är det som gäller, reklam för butiken samtidigt som jag gör en läsare lite extra lycklig så här innan jul. Kan väl aldrig skada eller?

Och vad är det man vinner då undrar ni så klart. Jag tänkte att en fin löpare från Nyblom Kollén hade passat fint så här innan jul. Något som är ännu mera passande är att den heter Malin (26x146cm). 
Tävlingsregler

1. Gilla Malin´s Diner på facebook (Görs genom att trycka på gilla-knappen överst till höger på bloggen) = 1 lott
2. Dela tävlingen på Facebook och/eller länka från egen blogg = 1 lott 
3. Svara på frågan: Vilken koppling finns mellan mannen på tavlan i butiken och lokalen butiken huserar i? Svaret finns i bloggen någonstans. = 1 lott
4. Kommentera detta inlägg och skriv med hur många lotter du deltar. Glöm inte skriva namn så att jag kan kontrollera lotterna. Era kommentarer kommer inte att synas på bloggen.

Fråga tre måste man svara på för att kunna vara med i tävlingen, de andra två ger ökade vinstchanser och mer reklam för butiken, blink blink ;o)Är ni gillare redan tidigare så får ni så klart en lott ni också.

På kvällen den 12 december drar jag en vinnare bland de som svarat rätt på frågan.  


Lycka till!I dag har det kommit två leveranser, både påfyllning av gamla varor samt helt nya varor. Bland annat har det kommit nya dofter på doftljusen, som nästan sålde slut förra helgen. Har mycket att stå i i kväll alltså, för i morgon öppnar ju butiken på nytt. Öppettider för Annies Stuga:

Torsdagar-Fredagar 14.00-18.00
Lördagar-Söndagar 10.00-15.00

Välkomna!
//Malin  2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.