Våra egna tomater! |
Som tillbehör blev det gräddbakad potatis, ett för mig, nytt recept. Ett recept av Tommy Myllymäki från Allt om Mat.
Gräddbakad färskpotatis
1 kg färskpotatis
1 solovitlök
2,5 dl matlagningsgrädde
gräslök
Salt
Svartpeppar
Sätt ugnen på 250 grader.
Skrubba potatisen och halvera dem.
Salta, peppra riv över vitlök och häll över grädde. Baka i ugnen i ca tjugo min.
I kväll mer grill, nytt även den här gången. Får besök av härliga vänner, som ska sova över i vårt uthus. Två uppblåsbara madrasser så är det fixat.
Så bra att ni testade kryddan och att ni tyckte det blev gott :) Jag har ju inte testat kyckling men det sägs att det ska bli riktigt gott! Kram på er!
SvaraRaderaÅhh Amy kan hon med kryddor : ) mums med kyckling kram Sofia just nu utanför Helsingborg i mammas sommarhus i Nyvång
SvaraRaderaAmy är en mat-guru!!!
SvaraRaderaSpännande men enkelt potatisrecept. Det ska jag prova till ett par skivor lammstek jag har i kylen. Kram!
Det såg riktigt gott ut!
SvaraRadera