Smördegsinbakad kassler
1 pkt smördeg på rulle
500g kassler
100 g creme fraiche
100 g Philadelphiaost vitlök/örter
1 burk ananasringar
Blanda ihop creme fraiche och ost till en slät kräm. Skär kasslern i skivor och bred krämen på. Lägg ananas mellan kasslerskivorna och bred den sista krämen på toppen av allt. Rulla ut smördegen och skär till lagom storlek. Baka in kasslern med smördegen och pensla med uppvispat ägg. Grädda i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter.
I dag är sista dagen innan jobbet drar i gång igen. Kommer att behöva sitta lite med planering av lektioner. Behöver dessutom städa... Hur kan det bli så smutsigt så snabbt? Var inte många dagar sedan jag drog runt den dammsugaren, grrrr!
Men men, ska nog börja med en fika i alla fall, för det är jag värd!
Mums vad himla gott det där ser ut!!!! Och vilken fin blogg jag trillade in på här, kul att du hittade mig så jag fann den här inpspirerande bloggen!!! Återkommer absolut!
SvaraRaderaKraaaaaaaaaaaaaam aka
Men hjälp så söta hjärtan på degen!!! Jag äter inte griskött men använder istället kalkon"kassler". Lika bra men dyrare.
SvaraRaderaDu jobbar också som lärare? Jag har semestertjänst vilket innebär att jag är på skolan även under loven. Lite segt att inte kunna jobba hemifrån... Vilka ämnen/kurser/stadier arbetar du med? Jag har religion och svenska på en gymnasieskola i nuläget. Kram på dig!
Vad kul att dekorera smördegen sådär, det blev ju jättesött! Ska jag helt klart prova, fast med quornfiléer eller något liknande :)
SvaraRadera