lördag 21 januari 2012

FORMEX I STOCKHOLM

För första gången i mitt liv har jag besökt Formex-mässan i Stockholm, och det är absolut inte den sista. Den här gången gick vi in som gäster, nästa gång blir det förhoppningsvis som köpande kunder. 

Lars trodde inte jag skulle orka 2 timmar, men så fel han hade. Fem timmar blev det och jag hade nog orkat några till. Helst hade jag nog flyttat in i några av montrarna, eller tagit med mig allt hem. Lars älskade upplägget med att inget fick köpas med från mässan. Jag var inte riktigt lika glad i det. 

Vi hittade i alla fall många leverantörer som vi gärna vill ha i vår planerade gårdsbutik. Vi får väl se hur det blir med det.
Tog några bilder från mässan, allt i min smak.

Fattigmanssilver, min absoluta favorit!
Härlig ljuskrona som hade passat bra i gårdsbutiken
Och så lite bakning...

Efter mässan mötte vi upp vänner och gick och åt på en grekisk restaurang. Restaurangen hette Esperia och låg på Söder. Maten var kanongod. Jag åt lamminnerfilé med krämig dragonsås, efter det créme brûlée. Sedan lite rött vin till det så klart. Gamla som vi är, orkade vi inget mer än det, så det fick bli pendeln hem till dit vi skulle sova. I morgon blir det till att strosa i stan. Äta gott och kanske lite shopping, om Lars har otur...

Hoppas ni har en bra helg!


5 kommentarer:

 1. MASSA trevliga bilder du bjuder på Malin!
  Kramkram denna söndag!!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Låter ju hur trevligt som helst.
  Vad spännande med gårdsbutik.
  Önskar dej en fin start på veckan.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Åh, Stockholm! Jag har bott där en kortare tid (6 månader). Jag älskar Stockholm och har turen att ha en vän med lägenhet mitt på Tegnérgatan, mitt emot butiken Syster Lycklig. Har du inte varit där så är den ett tips. Det finns en prylaffär med de mest ljuvliga saker på Brogatan också. Kan den heta Mique möjligen? Ha det fint i huvidstaden! Kram!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder : ) kram Sofia

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.