onsdag 24 augusti 2011

BAKA BAKA LITEN KAKA...

Ja, i kväll har jag varit produktiv. Jag fyller som sagt år på lördag och det är brukligt att bjuda på kalas då, har jag hört. Men jag lider inte, det är ju det roligaste jag vet att få stå i köket och hålla på.


Hade gärna fortsatt lite till, men har nog inte mer ingredienser hemma. Ska fortsätta i morgon förmiddag och kväll samt fredag kväll och lördag förmiddag. Jag kommer att ha en massa bilder och recept till bloggen. Det är ju bra, eftersom jag nu jobbar och inte riktigt hinner med att baka varje dag, som tidigare i sommar. 


Just nu har jag biskvibottnar i ugnen, faktiskt andra plåten, då de första blev för stora. Smaken var det absolut inget fel på, men megabiskvier är inget skoj.


Min köksgudinna Leila Lindholm, kommer i oktober ut med en ny bakbok, Hello Cupcake. Enligt författaren själv är det hennes bästa kokbok hittills. Kan inte annat än längta till den kommer ut i butik. Mycket av det hon har har i boken bakade hon i Frankrike under inspelningen av just Leila bakar i Frankrike. Älskar det köket hon har tillgång till där, pastelligt och fint. 
De cupcakes hon har på bilden kommer jag att bjuda mina gäster på på lördag. Bara så ni vet...


2 kommentarer:

  1. De cup-caken som är på bilden har jag bakat. De är mycket uppskattade, framför allt av barn!

    SvaraRadera
  2. Då hade jag velat komma på ditt kalas! Kollade på det nån gång och det såg sjukt gott ut!! /Sofia

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.