Det här var en riktigt god överraskning, och så lätt att göra! Kan tänka mig så många olika användningsområden för de här små rackarna. Jag vet att de var goda varma med bara massa bregott på. De var också galet goda med ägg och Hellmann´s på toppen. Jag kommer att testa att göra en räkmacka av den någon gång och de passar säkert med lite löjrom, créme fraiche och rödlök. Hade även fungerat perfekt som pizzabotten. En liten minipizza liksom. Mmmm, så mycket gott!
Ostplättar 6 st
2 ägg
3 dl smakrik ost, riven
3 msk majonnäs (Hellmann´s)
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
svartpeppar
Vispa samman ägg, fiberhusk, bakpulver och majonnäs. Blanda ner osten och peppra. Låt vila några minuter.
Sleva upp 6 st små högar av smeten på bakplåtsbeklädd plåt.
Grädda i ca. 10 minuter i en 200 grader varm ugn.
En äggamacka om dagen gör vem som helst lycklig!
//Malin
Vad gott det låter med sådan ostplättar! Har också sett olika recept på dessa! Ska testas ditt! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram kram
//Lana
Så äggande gott! Synd att jag alltid får så tokont i magen av ägg! Ostplättarna ser ljuvliga ut; lite som naan faktiskt.
SvaraRaderaKramar till världens bästa Malin!
Ser så otroligt gott ut! Kram
SvaraRaderaÄr det bröd? Är det... ja vad är det?
SvaraRaderaHursomhelst, skit samma - det är ju OST :)