torsdag 10 januari 2013

NY BLOGG FÖR ANNIES STUGA

Jag har en vän i Varberg som är riktigt pysslig och tålmodig med tekniken. Annica, som hon heter, har hjälpt mig med bloggens utseende och det var hon som lärde mig blogga då för 1 1/2 år sedan. Nu i höst har hon roat sig med att sätta ihop en ny blogg till mig, en för butiken Annies Stuga. Bloggen blev så fin, precis som vår lilla butik. Betänk att bloggen är helt ny, därav inte så välfylld ännu så länge. Men det ska det bli ändring på så småningom. 

En blogg för butiken känns nu viktigt eftersom det faktiskt kan vara så att några av er helt enkelt struntar i när butiken har öppet eller vad det är jag säljer. Ni kanske enbart är ute efter recept och inspiration i köket. Nu hoppas jag så klart att så inte är fallet, utan att ni alla även följer min nya blogg så troget som ni följer den här. 

Jag är fortfarande fascinerad över hur många av er som kikar in här på bloggen, varje dag, varje vecka eller varje månad. Det är också så roligt när ni kommenterar på bloggen, facebook eller när vi träffas "in real life". Det är sådant som gör att jag fortsätter att blogga. Ja, och det faktum att matlagning och bakning är så förbannat roligt! Äta bör man, annars dör man ju faktiskt.

Så välkomna in på bloggen anniesstuga.blogspot.com

Vill passa på att meddela att nästa helg 
18-20 januari, kommer Annies Stuga att hålla stängt. 

Jag och Lars ska till Formexmässan i Stockholm för nya inköp. Torsdagen den 17/1 har vi öppet som vanligt kl. 14-18.

Glöm inte heller att vi har öppet i dag, kl 18.00 stänger butiken för dagen.


Torsdag kl. 14.00 - 18.00
Fredag kl. 14.00 - 18.00
Lördag kl. 10.00 - 15.00
Söndag kl. 10.00 - 15.00

//Malin
5 kommentarer:

 1. Bloggen ser jättefin ut, men jag saknar en vägbeskrivning under "hitta hit". Kanske en enkel karta, eller via google maps, eller en vägbeskrivning där man kan ange "start och mål". Alla har inte navigations system...

  Ha det bra på mässan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Ja, det är tanken att det ska finnas med en karta, men jag är inte teknisk nog att klara det. Inväntar hjälp, sedan kommer det att finnas. Tack för dina åsikter!

   Kram

   Radera
 2. Jag är en av alla som följer dig, jag har däremot inte kommenterat tidigare. Jag gick i samma klass med Lars på högstadiet, och hittade hit vi facebook. :-)
  Älskar din blogg och dina recept inte alltid så lätt att följa dom eftersom jag bor i Brasilien.
  Din fina butik är jag väldigt nyfiken på. Jag kommer definitivt att titta förbi till sommaren när vi är hemma i Sverige.Tills dess får jag titta in i bloggen.....
  //Magdalena

  SvaraRadera
 3. Vad kul med en ny blogg! Självklart ska jag följa med i vad som händer :-)Jag lägger till den nu direkt i min blogglista! Vad kul med Formex!!

  SvaraRadera
 4. Roligt med en ny blogg! Ha de bra, kram!

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.