lördag 24 november 2012

PREMIÄREN AV ANNIES STUGA GÅR SOM PÅ RÄLS

Bild på mig precis innan öppning
Jag är helt överväldigad över hur Annies stuga mottagits den här helgen och även tiden innan öppning. Det var för oss omöjligt att förutspå hur mycket folk som skulle komma den här helgen. Jag anade att det kunde komma ganska många, men inte riktigt så många som det faktiskt kom. 

Klockan fyra i fredags var glöggen uppvärmd, marschallerna tända och adrenalinet flödade i kroppen. Klockan fyra kom också de första kunderna, prick klockan fyra faktiskt. 

Efter det var det full rulle fram till stängningen av butiken klockan åtta. Mellan fyra och sex var det kö runt bordet i min lilla butik. Jag stod med näsan över datorn och hann knappt med att tacka för alla lyckönskningar och fina blommor och gåvor som gavs till mig och Lars. Jag vill därför göra det här nu, TACK! <3

Min svägerska Eva-Lena var min stöttepelare och assistent under fredagen och även i dag. Jag hade inte klarat det utan henne. Tack snälla Eva-Lena <3. Lars stod för välkomnandet utanför butiken och han delade även ut glögg och pepparkakor.

Jag sa till Eva-Lena innan vi öppnade att vi inte skulle glömma att ta kort under kvällen... Men det gjorde vi. Eller rättare sagt, det fanns ingen möjlighet till det. Allt gick i ett, vilket var helt galet roligt.

En bild från fredagens premiär, när det lugnat ner sig något.

Trötta i huvudet men lyckliga som få, firade vi succén med laxtallrik från Falkenbergs Lax och till det passande skumpa. Men vi kunde inte sitta stilla någon längre stund. Sedan var det  nämligen dags att fylla på hyllorna inför lördagen. 

Även i dag har vi haft riktigt många kunder. Lugnare än fredagen, men vi har haft att göra hela tiden. Det blev en kortare dag i butiken i dag. Detta berodde på att Ella hade en dansuppvisning i eftermiddag som inte fick missas. En dansuppvisning som hon klarade galant, min söta söta tjej. 


I morgon kör vi igen och då mellan klockan 10.00 och 16.00. Efter det blir det att beställa hem nytt till butiken, för oj oj vad det handlades julklappar, smycken och annat lull lull. 

Nu ska jag sova och ladda batterierna för ännu en underbar dag i butiken.

Tack igen för allt stöd, både här på bloggen, på facebook och "in real life".//Malin

19 kommentarer:

 1. Stooort grattis igen till en lyckad premiär! I morgon kan du kika på bilderna i min blogg från mitt besök hos dig :-) Klart att Annies stuga ska uppmärksammas! Bra gjort att våga ta steget!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS fina underbara Malin : ) stor kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Åh vilken underbar butik ni har, väggklockan blev jättefin på väggen....vasen är ännu tom. Jag kommer snart igen. Åter stort lycka till!!! Kram

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir för er skull! Låter toppen! Kram

  SvaraRadera
 5. Vad roligt när det bara väller in folk-- o vilken bra tid på året att premiäröppna <3 ser jättefint ut;) ha en härlig söndag! Kram Fia ❤

  SvaraRadera
 6. Största största grattis Malin!
  Vad roligt att vara igång och att det blev så himla bra, jag förstår din lycka! Det är så mycket slit bakom och så många tankar och en stor satsning!
  GRATTIS!!!
  Fortsatt lycka till nu och njut av att ha din egen butik!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 7. vad kul att ni har en kanonstart, men det var ganska givet så fint som du fått till det.
  Åh vad jag blir sugen på att åka ner. Hoa till om du börjar nätsälja!

  lena från Make Ahead Food

  SvaraRadera
 8. Oj oj! Där är ju JAG!
  Doftljuset lyser och sprider härlig stämning!

  Tack för igår!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Vad kul att allt har gått bra, GRATTIS!!

  SvaraRadera
 10. Äh vad skönt att det har gått bra för Annie och dej Malin! (Och Lars naturligtvis!). Vi har tänkt så på dej. GRATTIS!!!!
  Gläds med er och hoppas på en riktigt bra fortsättning i butiken,
  kramar i massevis till dej!

  SvaraRadera
 11. Annelie Pettersson25 november 2012 20:05

  Jättefint hade ni fått det Malin!! Jag kommer fler ggr..
  kram Annelie

  SvaraRadera
 12. Å har du öppönat nu, så kul!!
  Allt ser så fint ut!!

  kramen

  SvaraRadera
 13. Vad roligt att det blev en så lyckad öppning av butiken! Grattis! Kram.

  SvaraRadera
 14. Kul och ett jättestort grattis, kram

  SvaraRadera
 15. Åh vad häftigt att öppna butik. Du gör det som många bara drömmer om, inspirerande! Hoppas det gör bra för dig. Ser supermysigt!

  SvaraRadera
 16. Gud va kul att det blev så stor uppslutning:) Tänk alla gånger du tvekat angående hur det kanske inte skulle gå vägen, ja, nu vet du att det var helt i onödan.
  Ett stort megagrattis! Så härligt att se att du är igång!

  SvaraRadera
 17. Så roligt att du äntligen har öppnat och att det kom mycket folk på premieren!!!

  SvaraRadera
 18. Härligt härligt, keep up the good work kram!

  SvaraRadera
 19. Hej Malin! Ja, det var verkligen jättefint att se Annies stuga och att få träffa dig igen. Är väldigt nöjd med mina inköp. Tack så mycket!
  Kram Chitra :)

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.