måndag 2 januari 2012

ARLAS THAI-PANNA MED KYCKLING


Ella fullkomligt älskar thaimat, men blir lite dyrt att beställa hämtmat så ofta som hon hade velat. Bestämde mig därför att testa Arlas thai-panna. Ett smidigt och snabbt sätt att få till thaimat. Det visade sig också vara ett väldigt gott alternativ till hämtmat, Ella var stormförtjust. Ja, jag också så klart, men det är inte riktigt lika svårt att tillfredsställa mina matbehov. 

Jag kan alltså rekommendera detta om ni vill ha snabb, smidig och smaskig thai-mat utan att för den del behöva beställa från restaurang. 

Thai-panna
4 kycklingfiléer
1 burk Arla thai-panna
1 broccoli
1 pkt sockerärtor
1 gul paprika
salt & peppar
Ev. 1 dl matlagningsgrädde

Stek kycklingen i strimlor och salta och peppra. Lägg på tallrik. Skär broccolin i små buketter och dela paprikan och sockerärtorna i mindre bitar. Fräs dem i lite olivolja i en het panna. Lägg tillbaka kycklingen med grönsakerna och tillsätt matlagningsgrädden från Thai-pannan. Tillsätt därefter kryddpastan som finns i locket till Thai-pannan. Låt småputtra lite tills kycklingen är helt genomstekt. Eventuellt kan det behövas tillsättas lite extra matlagningsgrädde. 
Serveras till ris eller nudlar. 






3 kommentarer:

  1. Mmm låter super gott :) vill passa på att tipsa om mrs Chengs färdiga grytbaser, som konserv mmm de är fantastiskt goda!! Heta så vi brukar späda med extra kokosmjölk. Tjejerna vräker i sig detta. Dessa måste ni testa!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Oj blev visst anonymt ;)
    Kram Angelica

    SvaraRadera
  3. Ah, vad trevligt att du gillade den, jag har själv inte provat den, men det låter som ett smidigt alternativ! Vad gott det ser ut med broccolin i :)

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.