torsdag 10 november 2011

AFTER EIGHT-BROWNIE


Nu har jag haft två matinlägg, vilket måste betyda att det nu inte är mer är rätt att det blir något sött. Jag har faktiskt inte smakat den själv ännu... Får se om jag klarar att hålla mig. 


Ska ta med kakan till jobbet i morgon, vilket lär glädje mina kollegor. Mimmi, jag har en till dig också!


Receptet hittade jag på en av mina favoritbloggar, passion4baking. Jag lade dock till After eight till receptet, vilket inte på något sätt kan ha gjort den sämre.


AFTER EIGHT-BROWNIES

290 g smör
290 socker
95 g kakao
3 ägg
60 g mjöl
200 g After eight


Lägg socker, kakao och smör i en rostfri bunke. Placera bunken över vattenbad och låt blandningen sakta smälta samman. Låt svalna.
Rör ner ett kylskåpskallt ägg i taget i chokladblandningen. Och vänd därefter ner mjölet. 
Klä en mindre form, 30x20 cm, med bakplåtspapper. Häll i smeten och placera After eight-plattor ovanpå. Grädda i 160 grader i ca 25-30 minuter.


Skär ut bitar lika stora som After eight-plattorna. Placera en After eight-bit på kakan och spritsa grädde på toppen. 


Barnen älskade kakan, och jag litar på dem! 





7 kommentarer:

  1. Dina bakverk är så vackra så att man nästan svimmar. Galet fina. Fortsätt inspirera oss tack.

    SvaraRadera
  2. Åh va gott det ser ut!!
    Du är så duktig Malin!
    Kram från Sofia

    SvaraRadera
  3. Gilla, gilla, gilla...

    SvaraRadera
  4. Herregud, varje gång jag ser att du gjort ett bakinlägg så stannar (nästan) hjärtat. SÅ mumsigt och dina bilder är snygga!!

    SvaraRadera
  5. Åh wow, det ser himmelskt ut! Kan inte annat än hålla med föregående talare - du är SÅ inspirerande med dina vackra bilder och bakverk <3

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.