måndag 12 september 2011

UGNSBAKAD LAX MED KRÄMIGT TÄCKE




Som jag skrivit tidigare så gillar alla i vår familj lax. Den här gången blandade jag ihop en röra av de ingredienser jag hittade i vårt ganska så tomma kylskåp, det blev jättegott! 


Ingredienser

1 burk creme fraiche

6-10 soltorkade tomater
2-3 dl riven parmesan (grana padano)
2 tsk majonäs
1/2 - 1 dl hackad purjolök
2 vitlöksklyftor
salt & peppar

Hacka vitlök, soltorkade tomater och purjolök fint. Blanda ihop alla ingredienser i en skål och smaka av med salt och peppar.
Fördela röran över laxbitarna och tillaga i 175 grader i ca. 20 minuter. 

Smaklig spis!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.