Kycklingsås med mango chutney & spenat
1 kg kycklingfilé
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1/2 burk mango chutney
1 1/2 dl vatten
1 msk soja
3 dl grädde
200g färsk spenat
chiliflakes
flingsalt & svartpeppar
Skiva kycklingen, salta & peppra och fräs i olivolja & smör. Lägg till strimlad rödlök, pressad vitlök och fräs till kycklingen fått lite färg.
Tillsätt mango chutney, vatten och soja. Låt småputtra några minuter och häll sedan på grädde. Krydda med chiliflakes och smaka av med salt & peppar.
Vänd ner spenaten och låt därefter såsen puttra vidare under tiden spaghettin kokar.
Smaklig måltid!
//Malin
Men det här måste testas! Mina girls vill typ alltid ha pasta med nån form av kycklingsås och så älskar de mango chutney!
SvaraRaderaKram Jenny