Chokladbrownies
280 g smör
200 g socker
2 tsk vaniljsocker
95 g kakao
3 ägg
70 g kokosmjöl
Lägg socker, kakao och smör i en rostfri bunke. Placera bunken över vattenbad och låt blandningen sakta smälta samman. Låt svalna.
Rör ner ett kylskåpskallt ägg i taget i chokladblandningen. Och vänd därefter ner mjölet.
Klä en mindre form, 30x20 cm, med bakplåtspapper. Häll i smeten och grädda i 160 grader i ca 25-30 minuter.
Chokladfrosting
200 g Philadelphiaost
100 g rumsvarmt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100g valfri chokolad, jag valde den här gången mjölkchoklad
Vispa färskost och smör krämigt. Tillsätt vaniljsockret och därefter florsockret lite i taget. Smält chokladen i vattenbad och låt svalna lite. Vispa sedan ner det i frostingen.
Skär brownien i lagom stora bitar och toppa med frostingen. Strö över grovhackade lättsaltade nötter.
Mums!
//Malin
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.