Asiatisk köttfärssås
500 g köttfärs
1/2 purjolök
2 vitlöksklyftor
3-5 msk panang currypaste
3 dl hackad spetskål
1 röd paprika
1 burk kokosmjölk
1 msk fisksås
1 msk ljus soja
1 msk flytande honung
Fräs färsen i olivolja och tillsätt strimlad purjolök och hackad vitlök. Rör ner currypastan, börja med den mindre mängden och öka om det behövs. Currypastan är den som gör rätten spicy, så mängden beror på hur känslig man är. Blanda därefter ner hackad spetskål och strimlad paprika.
Häll på kokosmjölk, fisksås, soja och honung. Låt nu det hela puttra ihop i ca. 15-20 minuter. Smaka av med fisksås och soja.
ขอให้มื้อนี้เป็นมื้ออาหารที่อร่อยนะ!
//Malin
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad kul att du vill lämna en hälsning!
Kram Malin.