tag:blogger.com,1999:blog-7658195519172078800.post8511547127462133587..comments2024-02-18T12:50:04.195+01:00Comments on Malin's Diner: GLUTENFRI FORMFRANSKA - BRA ATT ROSTAMalin`s Dinerhttp://www.blogger.com/profile/14998972587027076301noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7658195519172078800.post-29664330034142569402014-03-22T23:40:20.880+01:002014-03-22T23:40:20.880+01:00Gott med rostat till färska räkor! Jag måste bli b...Gott med rostat till färska räkor! Jag måste bli bättre på att finna tid att baka...<br /><br />Många kramar akaA House With A Viewhttps://www.blogger.com/profile/15994596177909215993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658195519172078800.post-16802687429148101602014-03-22T08:41:42.318+01:002014-03-22T08:41:42.318+01:00Håller med att sådant bröd är godast att rosta! :)...Håller med att sådant bröd är godast att rosta! :)<br />Kram kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658195519172078800.post-46889567493822457592014-03-21T19:34:20.451+01:002014-03-21T19:34:20.451+01:00Jag har faktiskt aldrig bakat något glutenfritt, m...Jag har faktiskt aldrig bakat något glutenfritt, mjukt bröd. Men det låter ju gott! Själv är jag inne i en frall-period, jag vill ha frallor varje dag till frukost. Jag tror kroppen vill ha kolhydrater. ;-) Men shit, nu såg jag Mårtenssons kommentar och kollade ingredienserna en gång till. 12 ägg?! Maj Gadd! Coolt!Helenahttps://www.blogger.com/profile/06804633407531815679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658195519172078800.post-76502162234535742482014-03-21T17:50:28.292+01:002014-03-21T17:50:28.292+01:00Vi har också kikat lite på ett liknande bröd, men ...Vi har också kikat lite på ett liknande bröd, men just det där med äggmängden har gjort att vi backat lite. Men det borde väl gå att frysa in eller, för då är det ju kanon att ha på lut om det går att rosta. <br /><br />KramarMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7658195519172078800.post-62950775513121718372014-03-20T11:07:18.612+01:002014-03-20T11:07:18.612+01:00Kan tänka mig att att det blir godare att rosta br...Kan tänka mig att att det blir godare att rosta brödet, får en hårdare yta och lite mera att tugga i :) KramKatarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com